Even voorstellen….

Mijn naam is Erik de Klippelaar, 52 jaar jong en woonachtig in Beneden-Leeuwen. Ik ben al bijna 30 jaar werkzaam in diverse financiële functies en bij diverse organisaties en bedrijven. Mijn opleidingen heb ik gevolgd aan de Koninklijke Militaire Academie en de universiteit van Amsterdam, ik heb militaire bedrijfskunde en bedrijfseconomie gestudeerd en een post-doctorale controllersopleiding gevolgd. Na 7 jaar in het groene pak te hebben rondgelopen, heb ik diverse controllers-functies gehad bij zowel profit- als non-profit bedrijven. Sinds een jaar ben ik als zelfstandig interim financial werkzaam en heb ik opdrachten bij verschillende bedrijven.

Mijn passie voor onderwijs heb ik al sinds mijn werkzame leven, weliswaar niet in het PO, maar in het (deeltijd)HBO, waar ik al jarenlang als nevenactiviteit doceer (momenteel bij de LOI), opleidingen ontwikkel en examineer. Sinds 1,5 jaar ben ik tevens lid van de Raad van Toezicht bij stichting Stroomm, een schoolbestuur van 15 openbare PO-scholen in het land van Maas en Meierij. Toen ik werd benaderd voor de functie van controller bij Stromenland heb ik deze mogelijkheid dan ook met beide handen aangegrepen, omdat dit beide passies voor mij verbindt: onderwijs en control.

Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan in de boeiende maar complexe wereld van Stromenland! De komende tijd zal in het teken staan van kennismaking, inwerken, vertrouwd raken en vertrouwen winnen.

Ik hoop iedereen snel – op gepaste afstand – te ontmoeten.

Groet,

Erik de Klippelaar